Blog

Sztárbotrányok.!

2012.05.27 14:50

Phoebe Tonkin & Clarie Holt

A h2o című sorozatban megismert fiatal színészek, sem bírnak a hírnévvel... számos botrányos képre bukkantunk!

Az italba, drogba, cigarettába menekülnek a hírnév elől....

Íme pár botrányos kép Phoeberől és Clarieről... *-*

 

Sok rajongó, ezek után már nem is rajong érte. Mások viszont úgygondolják, hogy mindenkinek lehetnek botrányai.

PL: Miley Cyrus...

 

S

Facebook: áldás, vagy átok?

2012.05.26 08:31

A legnagyobb közösségi oldal 300 millió tagot számlál. Aki csatlakozni szeretne jobb, ha tisztában van vele: a Facebook veszélyes hely.    Arra szánták, hogy boldoggá tegye az embereket, segítse az egymásra találást, a kapcsolatok létrejöttét. Mégis, pont azok tették veszélyes, gyakran halálos hellyé, akiknek szánták: a regisztrált tagok. A Facebookról van szó, a világ legnagyobb, és legnagyobb hatású közösségi oldaláról.A Facebook veszélyes - mondta Barack Obama amerikai elnök, és bizony igaza van. A Facebook tényleg veszélyes, és erről legkevésbé az üzemeltetői tehetnek. A hatalmas közösségi oldal, mely már 300 milliónál is több tagot számlál, olyan hatással van való életünkre, melyet pár éve senki sem feltételezett.

 

2012 Világvége

2012.05.25 13:40

Mégsem 2012-ben lesz a maják által megjósolt világvége - állítja egy német szakember, aki szerint a téves előrejelzés oka az eredeti szöveg hibás értelmezése.

Miközben világszerte ezrek és ezrek készülnek lázasan a 2012-re beharangozott a maja apokalipszisre, egy német tudós most keresztülhúzhatja a számításaikat. Gronemeyer, az Észak-Rajna-Vesztfáliai egyetem antropológusa figyelmesen megvizsgálta a maja kőtáblákat, és rájött, rosszul értelmezték a szimbólumokat.

- A szövegből és a rajzokból ugyanis kiderül, hogy nem apokalipszisről szól a jóslat, hanem egy új korszak kezdetéről, a maják istenének dicsőséges visszajöveteléről - magyaráz a tudós.